AVÍS LEGAL

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

 

Responsable Casa Virupa

 

Finalitat:

Prestació de serveis online

Gestió d'usuaris web

Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis

 

Legitimació

Consentiment exprés i interès legítim

 

Destinataris

No es cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal

 

Drets 

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional

 

Informació addicional

Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les clàusules annexes que es troben aquí.

 

***

 

A Casa Virupa treballem per oferir-te a través dels nostres productes i serveis la millor experiència possible. En alguns casos, cal demanar informació per aconseguir-ho. Ens importa la teva privacitat i creiem que hem de ser transparents a l'respecte.

 

Per això, ia l'efecte del que preveu el REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d'abril de 2016 (en endavant, "RGPD") relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a l' tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes dades, i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (en endavant, "LSSI"), Casa Virupa informa l'usuari que, com a responsable de l'tractament, incorporarà les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris en un fitxer automatiz at.

 

El nostre compromís comença per explicar-te el següent:

 

Es recullen les dades perquè l'experiència d'usuari millori, atenent als teus interessos i necessitats.

 

Som transparents en relació a les dades que obtenim sobre tu i la ra ó per la qual ho fem.

 

La nostra intenció és oferir-te la millor experiència possible. Per això, quan anem a fer servir la teva informació personal ho farem sempre complint la normativa, i quan sigui necessari, demanarem el teu consentiment.

 

Entenem que les teves dades et pertanyen. Per tant, si decideixes no va autoritzar Arnos a processar-pots sol·licitar-nos que deixem de tractar-los.

 

La nostra prioritat és garantir la teva seguretat i tractar les teves dades d'acord amb la normativa europea.

Per obtenir més informació sobre el tractament de les teves dades, consulta els diferents apartats de la política de privacitat que es troben a continuació:

 

Qui és el responsable de l'tractament de les seves dades personals?

 

Identitat: Casa Virupa

 

Domicili social: Cami Castell, s / n

 

CIF nº: R0802164D

 

E-mail: administracio@casavirupa.com

 

Casa Virupa ha designat un delegat de Protecció de Dades o una persona de contacte interna dins del seu organitz ació. Si vols fer una consulta en relació a el tractament de les teves dades personals, pots posar-te en contacte amb ell mitjançant el correu administracio@casavirupa.com

 

Quines dades personals recopilem?

 

Les dades personals que l'usuari pot arribar a proporcionar:

 

Nom, adreça i data de naixement.

 

Número de telèfon i adreça de correu electrònic.

 

Ubicació.

 

Informació relativa a pagaments i devolucions.

 

Direcció IP, data i hora en què has accedit als nostres serveis, navegador d'internet que facis servir i dades sobre el sistema operatiu de l'aparell.

 

Qualsevol altra informació o dades que decideixis compartir amb nosaltres.

 

En alguns casos, és obligatòria la complimentació del formulari de registre per accedir i gaudir de determinats serveis oferts a la web; així mateix, no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registra't o participar en qualsevol de les promocions en què se sol·licitin dades caràcter personal.

 

Per què i per a què tractem les vostres dades?

 

A Casa Virupa tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb les següents finalitats:

 

Gestionar comandes o contractar algun dels nostres serveis, ja sigui en línia o en les botigues físiques.

 

Gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin.

 

Desenvolupar accions comercials i va realitzar ar el manteniment i gestió de la relació amb l'usuari, així com la gestió dels serveis ofert a través de la pàgina web i les tasques d'informació, podent va realitzar ar valoracions automàtiques, obtenció de perfils i tasques de segmentació de els clients amb l'objecte de personaliz ar el tracte conforme a les seves característiques i necessitats i millorar l'experiència en línia de client.

 

Desenvolupar i gestionar els concursos, sortejos o altres activitats promocionals que es puguin organitzar ar.

 

En alguns casos serà necessari facilitar informació a les autoritats o terceres empreses per motius d'auditoria, així com gestionar dades personals de factures, contractes i documents per respondre a reclamacions de clients o de les Administracions Públiques

 

Informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseqüència del teu registre com a usuari formaran part del Registre d'Activitats i operacions de Tractament (RAT), que es actualitz arà periòdicament d'acord amb el que estableix el RGPD.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

 

El tractament de les teves dades pot fonamentar-se en les següents bases legals:

 

Consentiment de l'interessat per a la contractació de serveis i productes, per als formularis de contacte, les sol·licituds d'informació o alta en e-newsletters.

 

Interès legítim per al tractament de dades dels nostres clients en accions de màrqueting directe i consentiment exprés de l'interessat per tot el que fa a les valoracions automàtiques i elaboració de perfils.

 

Compliment d'obligacions legals per a prevenció de l'frau, comunicació amb autoritats públiques i reclamacions de tercers.

Quant de temps conservem les teves dades?

 

El tractament de les dades amb les finalitats descrites es mantindrà durant el temps necessari per complir amb la finalitat de la seva recollida (per exemple, mentre duri la relació comercial), així com per al compliment de les obligacions legals que es derivin de l'tractament dels dades.

 

A què destinataris es comuniquen les teves dades?

 

En alguns casos, només quan sigui necessari, Casa Virupa proporcionarà dades dels usuaris a tercers. No obstant això, mai es vendran les dades a tercers. Els proveïdors de serveis externs (per exemple, proveïdors de pagament o empreses de repartiment) amb els quals Casa Virupa treballi poden utilitzar les dades per proporcionar els serveis corresponents, però, no faran servir aquesta informació per a fins propis o per cessió a tercers.

 

Casa Virupa procura garantiz ar la seguretat de les dades personals quan s'envien fora de l'empresa i s'assegura que els tercers proveïdors de servei respecten la confidencialitat i compten amb les mesures adequades per protegir les dades personals. Aquests tercers tenen l'obligació de garantiz ar que la informació es tracta d'acord amb la normativa de privacitat de dades.

 

En alguns casos, la llei pot exigir que es revelin dades personals a organismes públics o altres parts, només es revelarà l'estrictament necessari per al compliment d'aquestes obligacions legals.

 

Les dades personals obtingudes també podran ser compartits amb altres empreses de el grup.

 

On s'emmagatzemen les dades?

 

Amb caràcter general, les dades s'emmagatzemen dins de la UE. Les dades que s'enviïn a tercers que no pertanyin quen a la UE, ens assegurarem que ofereixin quen un nivell de protecció suficient, ja sigui perquè compten amb Normes Corporatives Vinculants (BCR) o perquè s'hagin adherit a el "Privacy Shield".

  

Quins drets et assisteixen i com pots exercir-los?

 

Pots dirigir les teves comunicacions i exercitar els teus drets mitjançant una petició en el següent correu electrònic: administracio@casavirupa.com.

 

En virtut del que estableix el RGPD pots sol·licitar:

 

Dret d'accés: pots demanar informació de les dades personals que disposem sobre tu.

 

Dret de rectificació: pots comunicar qualsevol canvi en les teves dades personals.

 

Dret de supressió i a l'oblit: pots sol·licitar l'eliminació previ bloqueig de les dades personals.

 

Dret de limitació a l'tractament: suposa la restricció de l'tractament de les dades personals.

 

Dret d'oposició: pots retirar el consentiment de l'tractament de les dades, oposant-se a que se segueixin tractant.

 

Dret a la portabilitat: en alguns casos, pots demanar una còpia de les dades personals en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica per a la seva transmissió a un altre responsable.

 

Dret a no ser objecte de decisions individualiz ades: pots sol·licitar que no es prenguin decisions que es basin únicament en el tractament automatiz at, incloent l'elaboració de perfils, que produeixi ca efectes jurídics o afecti significativament a l'interessat.

En alguns casos, es podrà va rebutjar ar la sol·licitud si demanes que s'eliminin dades necessàries per al compliment d'obligacions legals.

 

Així mateix, si tens alguna queixa sobre el tractament de les dades pots presentar una reclamació a l'autoritat de protecció de dades.

 

Qui és el responsable de l'exactitud i veracitat de les dades facilitades?

 

L'usuari és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant a Casa Virupa de qualsevol responsabilitat a l'respecte. Els usuaris garantiz an i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitz ats. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció. Casa Virupa es reserva el dret de finalitzar ar els serveis contractats que s'hagués celebrat amb els usuaris, en cas que les dades que hagi facilitat siguin falses, incompletes, inexactes o no estiguin actualitz ats.

 

Casa Virupa no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboració pròpia i de les que s'indiqui una altra font, de manera que tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l'ús d'aquesta informació.

 

Casa Virupa es reserva el dret a actualitz ar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació. Es exonera Casa Virupa de responsabilitat davant de qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l'usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per Casa Virupa sempre que procedeixi de fonts alienes a aquesta.

 

Així mateix, l'usuari certifica que és major de 14 anys i que posseeix la capacitat legal necessària per a la prestació de l'consentiment pel que fa a el tractament de les seves dades de caràcter personal.

 

Com tractem les dades personals dels menors d'edat?

 

En principi els nostres serveis no van dirigits específicament a menys d'edat. No obstant això, en el cas que algun d'ells es dirigeixi a menors de catorze anys, de conformitat amb l'article 8 de l'RGPD i l'article 7 de la LO3 / 2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), Casa Virupa exigirà el consentiment vàlid, lliure, inequívoc, específic i informat dels seus tutors legals per tractar les dades personals dels menors. En aquest cas, s'exigirà el DNI o una altra forma d'identificació de qui presti el consentiment.

 

En el cas de majors de catorze anys es pot procedir a l'tractament de les dades amb el consentiment de l'usuari, exceptuant aquells casos en què la Llei exigeixi l'assistència dels titulars de la pàtria potestat o tutela.

 

Quines mesures de seguretat apliquem per protegir les teves dades personals?

 

Casa Virupa ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits, i procura instal·lar aquells altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no va autoritzar at i robatori de les Dades Personals facilitades a Casa Virupa.

 

Casa Virupa no és responsable d'hipotètics danys o perjudicis que es puguin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a Casa Virupa; de retards o bloquejos en l'ús d'aquest sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el Centre de Processos de Dades, en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Casa Virupa. Això, no obstant, l'usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

 

Enllaços a altres llocs web

 

Al lloc web https://www.casavirupa.com/ pot haver enllaços a altres pàgines web. A l'clicar en un d'aquests enllaços i accedir a un lloc web extern, la visita estarà subjecta a la política de privacitat d'aquest lloc web, quedant Casa Virupa desvinculada de qualsevol tipus de responsabilitat sobre la seva política de privacitat.

 

Com utilitzar em les galetes?

 

El lloc web de Casa Virupa utilitzar a galetes, a l'efecte d'optimiz ar i personaliz ar la seva navegació pel mateix. Les cookies són fitxers físics d'informació que s'allotgen en el propi terminal de l'usuari, la informació recollida mitjançant les cookies serveix per facilitar la navegació d'l'usuari pel portal i optimiz ar l'experiència de navegació. Les dades recopilades mitjançant les galetes poden ser compartits amb els creadors de les mateixes, però en cap cas la informació obtinguda per les mateixes serà associada a dades personals ni a dades que puguin identificar l'usuari.

 

No obstant això, si l'usuari no desitja que s'instal·lin cookies al seu disc dur, té la possibilitat de configurar el navegador de tal manera que impedeixi la instal·lació d'aquests arxius. Per a més informació consulteu la nostra Política de Galetes.

 

Pot modificar la política de privacitat?

 

Aquesta política de privacitat pot modificar-se. Et recomanem que revisis la política de privacitat amb superfície

calendario
CONTACTA

Si nos quieres visitar, por favor llámanos o envíanos un correo electrónico para concertar un encuentro. ¡Estaremos encantados de recibirte!

+34 93 198 01 09

suscríbete

Trabajamos mucho para ofrecerte lo mejor, para que en Casa Virupa día tras día sea un buen día.

 

Si quieres enterarte de todo lo que vamos programando; nuestros retiros, ciclos de filosofía, cursos de meditación, enseñanzas con maestros... Sólo tienes que suscribirte:

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de YouTube
  • Blanco Icono de Instagram